Rejsemuligheder

Thüringen ligger midt i Tyskland. Kaster man et blik på kortet, ser man det: Takket være sin centrale placering i Europa og Tyskland er Thüringen nemt at nå fra alle dele af landet. Hvad enten man rejser med fly, tog, bus eller bil, og uanset hvor man kommer fra. 

I hjertet af Tyskland

Man kommer hurtigt og sikkert til sin Thüringen-destination via de tyske lufthavne, de gode forbindelser med ICE-tog fra og til Frankfurt Lufthavn, Düsseldorf, Dresden, Leipzig, Berlin og München og fem moderne motorveje, A4, A9, A38, A71 og A73.

Det centrale udgangspunkt er Erfurt – herfra er det let at nå frem til seværdighederne i byen og alle de andre kulturelle steder i Thüringen. ThüringenCard og nærtrafikken i Thüringen hjælper dig.

 

Erfurt bliver det hurtige centrum

Erfurt bliver snart et centrum i Tyskland, der kan nås meget hurtigt: Frem til 2017 udbygger Deutsche Bahn Erfurts hovedbanegård til et centralt rejseknudepunkt i Tyskland. Rejsetiderne fra Berlin, München, Frankfurt og Dresden til Erfurt bliver dermed i gennemsnit to timer kortere. Den første delstrækning fra Erfurt til Berlin blev allerede åbnet i december 2015. I 2017 skal den samlede strækning stå færdig.

Følgende rejsetider bliver kortere:

> Erfurt – München fra 4:15 til 2:30 timer

> Erfurt – Dresden fra 2:30 til 1:50 timer

> Erfurt – Berlin fra 2:30 til 1:45 timer

> Erfurt – Leipzig fra 1:10 til 0:39 time

Kommentarer